Inchiriere TIRURI/CAMIOANE de MARFA

Categorie anunt: Inchirieri tiruri/camioane

Publicat la data 15 Aug 2011, 09:53 de persoana juridica SC TRANSIBO SRL

Contacteaza proprietarul la: 0727.302.508. intre orele 09:00 - 17:00 sau foloseste formularul de contact

Inchiriere TIRURI/CAMIOANE de MARFA
Inchiriere TIRURI/CAMIOANE de MARFA - Image 1Inchiriere TIRURI/CAMIOANE de MARFA - Image 2

Chirie: 0 RON pe ora

Tip anunt: oferta inchiriere

Categorie: tiruri/camioane

Locatie: Sector 1 (Bucuresti)

Zona: Transport intern si international

Transibo srl este o societate tanara ce a fost infiintata in februarie 2007, ca raspuns la cerintele pietei in ceea ce priveste transportul rutier de marfa.
Am castigat respectul clientilor nostri prin serviciile de calitate pe care le oferim. Pentru ca stim ca in transport cel mai important activ este timpul, iar timpul inseamna bani, ne straduim sa ajungem intotdeauna in timp util la destinatie.
Un alt atuu pe care il detinem este simtul responsabilitatii fata de marfa pe care o transportam. Societatea noastra are incheiate contracte de asigurare marfa in valoare de 30.000euro pentru parcurs intern si in valoare de 100.000euro pentru parcurs extern.
Camioanele noastre se prezinta in stare buna de functionare, au toate reviziile efectuate la zi, si sunt echipate corespunzator cu chingi de ancorare marfa, liza, lift (care sporeste siguranta marfii dvs. in timpul transportului), si sunt acoperite cu prelata facilitand astfel incarcarea pe deasupra, cu macaraua sau pe lateral.
Interfata dintre firma si client o reprezinta angajatii. De aceea salariatii societatii noastre sunt atent selectionati, astfel incat, in relatia cu clientul sa dea dovada de respect, responsabilitate, simtul raspunderii si seriozitate si profesionalism fata de sarcinile pe care le au de indeplinit in cadrul firmei.
Daca vreti ca bunurile dvs. sa fie transportate in conditii optime, iar marfa sa ajunga la destinatie intacta d.p.d.v. calitativ si cantitativ, respectandu-se totodata si cerinta de orar, apelati cu incredere la serviciile de transport marfa ale S.C. Transibo srl.
Si pentru ca deviza noastra este\"un client multumit este un client castigat\", vom gasi intotdeauna solutii petru a indeplini cerintele legate de transportul marfurilor dvs.
Efectuam transport de marfuri generale oriunde pe teritoriul Romaniei, in Bulgaria si in Europa de Vest.

Pentru marfuri incepand de la 0.1 tone pana la 40 tone va stam la dispozitie NON-STOP.

Ne puteti solicita pentru urmatoarele tipuri de transport:
-transport in regim exclusiv
-transport in regim de grupaj
-transport expres
Preturile noastre sunt negociabile in functie de distanta parcursa, greutate marfa, volum marfa, frecventa curselor, termen de plata, etc.
Suntem deschisi oricaror propuneri venite din partea dvs. astfel incat sa realizam impreuna un serviciu avantajos pentru ambele parti.
E-Mail: office@transportmarfa-transibo.ro
bogdan.soare@transportmarfa-transibo.ro
Telefon: 0727.302.508
0723.532.668
021.667.42.17
 

Telefon: 0727.302.508. (intre orele 09:00 - 17:00)

 

Contacteaza prin email

 

Raporteaza acest anunt

 

2082 vizite pentru acest anunt

ID anunt: 901

 
 
Copyright 2017 © inchirieriromania.ro
Adauga anunt | Adauga cerere | Termeni si conditii | Politica de confidendialitate | Sitemap | Contact