Inchirieri TIRURI si CAMIOANE de transport marfa

Categorie anunt: Inchirieri tiruri/camioane

Publicat la data 10 Aug 2011, 13:10 de persoana juridica DACOMA CAR SRL

Contacteaza proprietarul la: 0752 109 018 intre orele 09:00 - 17:00 sau foloseste formularul de contact

Inchirieri TIRURI si CAMIOANE de transport marfa
Inchirieri TIRURI si CAMIOANE de transport marfa - Image 1Inchirieri TIRURI si CAMIOANE de transport marfa - Image 2Inchirieri TIRURI si CAMIOANE de transport marfa - Image 3Inchirieri TIRURI si CAMIOANE de transport marfa - Image 4Inchirieri TIRURI si CAMIOANE de transport marfa - Image 5Inchirieri TIRURI si CAMIOANE de transport marfa - Image 6Inchirieri TIRURI si CAMIOANE de transport marfa - Image 7Inchirieri TIRURI si CAMIOANE de transport marfa - Image 8Inchirieri TIRURI si CAMIOANE de transport marfa - Image 9

Chirie: 0 RON pe ora

Tip anunt: oferta inchiriere

Categorie: tiruri/camioane

Locatie: Galati

Zona: oriunde doriti

Transport marfa international
DACOMA CAR ofera solutii de transporturi auto rutiere de marfa cu camioane cu prelata sau dube inchise, platforme si trailere de capacitati diverse de la grupaje pentru marfuri de dimensiuni si greutati reduse pana la cantitati mari de ordinul tonelor pe diferite trasee rutiere internationale, atat la export cat si la import, precum si pe teritoriul national.
Va oferim acces la o gama variata de mijloace de transport rutier marfa - cu diferite tipuri de carosari.
Servicii de transport marfuri cu camioane adecvate
Daca aveti nevoie de transport pentru marfa Dvs., DACOMA CAR va pune la dispozitie camioanele disponibile si potrivite marfii exact la locul de incarcare indicat de Dvs. in Romania sau oriunde in Europa.
Ce servicii va putem oferi?
DACOMA CAR - casa de expeditii organizeaza transport rutier international de marfa pe intreg teritoriul Europei atat in spatiul intracomunitar cat si in spatiul extracomunitar.
De asemenea organizam transport agabritic greu si special pentru utilaje agricole, combine agricole, tractoare, semenatori, utilaje industriale, rezervoare, utilaje pentru constructii, utilaj minier, precum si orice alte tipuri de obiecte ale caror dimensiuni ies din standardele uzuale pentru transport rutier marfa.
Ce rute de transport putem deservi?
Putem oferi tarife de transport marfa competitive atat pentru export cat si pentru import in si din tari precum Portugalia, Spania, Franta, Anglia, Belgia, Olanda, Germania, Danemarca, Suedia, Norvegia, Finlanda, Lituania, Letonia, Estonia, Italia, Elvetia, Austria, Cehia, Slovacia, Polonia, Ungaria, Bulgaria, Slovenia, Croatia, Serbia, Turcia, Ucraina, Rusia, Moldova, Armenia, Georgia, Kazahstan, Turkmenistan, Uzbekistan, Iran, Siria, etc.
Transporturile se executa in baza conventiilor internationale CMR / TIR, be baza de comanda-contract.
Tipurile de transport marfuri pe care vi le putem pune la dispozitie
Transport international si intern de marfuri:
Transporturi auto rutiere in regim de camion complet - FTL
Tansport auto rutier in regim de grupaj - LTL
Tansport auto rutier produse siderurgice
Transport auto rutier de marfuri perisabile cu refrigerare sau congelare
Transport agabaritic, greu si special
Transport ADR rutier de marfuri si substante periculoase
Transport rutier de textile si confectii
Transport rutier cu cisterne
Intotdeuna vor exista marfuri, bunuri sau obiecte care nu pot fi dimensionate la capacitatea de incarcare a unui camion standard. De asemenea, multe marfuri au greutati foarte mari depasind tonajul standard de transport.
In toate aceste cazuri, DACOMA CAR va poate ajuta cu servicii de transport agabaritic.
Un transport este considerat agabaritic atunci cand dimensiunile marfurilor / bunurilor de transportat depasesc cu mult dimensiunile standard ( 13,60m x 2,45 m x 3m - Lxlxh) ale unui camion standard de 20 de tone.
Greutatea care poate fi transportata pe traielere agabaritice variaza in functie de numarul de osii ale trailer-ului.
Trailerele agabaritice sunt de mai multe tipuri: low-bed ( cu podeaua apropiata de sol - asa numitele trailere \"gat de lebada\", trailere extensibile pe latime si/sau pe lungime pentru marfuri extrem de lungi, cu un numar variabil de osii.

Este foarte important atunci cand se solicita un transport agabaritic sa ne transmiteti dimensiunile cat mai exacte precum si greutatile marfurilor/obiectelor de transportat.

Punem la dispozitia clientilor nostri ( in limita posibilitatilor obiective ) mijloacele auto adecvate pentru transport rutier international clasificat in categoria de agabaritic.
E-mail: office@dacomacar.ro
www.dacomacar.ro
Fax: 0236.495.687
Program de lucru: Luni - Vineri 09.00- 17.30
 

Telefon: 0752 109 018 (intre orele 09:00 - 17:00)

 

Contacteaza prin email

 

Raporteaza acest anunt

 

4722 vizite pentru acest anunt

ID anunt: 866

 
 
Copyright 2017 © inchirieriromania.ro
Adauga anunt | Adauga cerere | Termeni si conditii | Politica de confidendialitate | Sitemap | Contact