Inchiriere camera la Pensiunea CasaBlanca

Categorie anunt: Inchirieri pensiuni

Publicat la data 20 Iul 2011, 13:24 de persoana juridica Pensiunea CasaBlanca

Contacteaza proprietarul la: 0741 041 330, 0767 870 865 sau foloseste formularul de contact

Inchiriere camera la Pensiunea CasaBlanca
Inchiriere camera la Pensiunea CasaBlanca - Image 1Inchiriere camera la Pensiunea CasaBlanca - Image 2Inchiriere camera la Pensiunea CasaBlanca - Image 3Inchiriere camera la Pensiunea CasaBlanca - Image 4Inchiriere camera la Pensiunea CasaBlanca - Image 5Inchiriere camera la Pensiunea CasaBlanca - Image 6Inchiriere camera la Pensiunea CasaBlanca - Image 7Inchiriere camera la Pensiunea CasaBlanca - Image 8Inchiriere camera la Pensiunea CasaBlanca - Image 9Inchiriere camera la Pensiunea CasaBlanca - Image 10

Chirie: 0 RON pe zi

Tip anunt: oferta inchiriere

Categorie: pensiuni

Locatie: Lepsa (Vrancea)

Zona: Lepsa

Aflată într-o locaţie deosebită, în mijlocul munţilor Vrancei, Pensiunea CasaBlanca vă oferă oaza de relaxare de care aveţi nevoie când doriţi să scăpaţi de rutina cotidianului sau de zgomotul oraşului.
Pensiunea noastră vă oferă condiţii de lux pentru toate cele 12 locuri de cazare din 6 camere duble.Deasemenea, pentru o relaxare completă, Pensiunea dispune de un living generos de 100 mp la parterul vilei, un loc de luat masa încăpător pentru toţi oapeţii noştri şi un lounge la etajul al doilea al vilei, perfect pentru relaxare într-o atmosferă intimă.
Păstrând un aer modernist, fiecare cameră din pensiunea CasaBlanca are o individualitate proprie, iar mobilierul de lux pus la dispoziţia oaspeţilor are un dublu efect, asigurând atât confortul estetic cât şi funcţional. În fiecare cameră din pensiunea noastră beneficiaţi de confortul asigurat de mocheta pufoasă, de o baie proprie dotată ultra-modern, precum şi de pat matrimonial, TV LCD cu programe prin satelit, balcon şi vedere panoramică, etc.
Prin această varietate am încercat să ne asigurăm că avem camera potrivită chiar şi pentru cei mai exigenţi dintre dumneavoastră.
Lepşa, aşezată în inima munţilor Vrancei, reprezintă staţiunea de referinţă a judeţului Vrancea. Situată la graniţa dintre Ţara Vrancei şi Ţinutul Secuiesc, staţiunea este străbătută de râul Putna şi oferă turistului "o gură de rai" desprinsă parcă din balada Mioriţa. La aproximativ un km de staţiune, râul Lepşa se varsă în Putna, formând o cascadă de aproape optzeci de metri lungime. Staţiunea a cunoscut o dezvoltare explozivă din punct de vedere turistic în ultimii ani.
În drumul dinspre Focşani spre Lepşa, vă puteţi opri la Cascada Putnei, o rezervaţie naturală în miniatură. Şi pe un mal şi pe celălălt veţi întâlni oameni ce se bucură de natură în campingul de lângă cascadă, dar şi foarte mulţi turişti ce se bucură de o ieşire în natură la sfârşit de săptămână.
Zona în care este aşezată staţiunea este superbă şi îmbie turistul să revină an de an pentru distracţie sau odihnă. Peisajul este mirific şi reprezintă punctul forte al localităţii Lepşa, ilustrând perfect zona munţilor Vrancei.

În apropiere se poate vizita rezervaţia naturală Lepşa-Zboina, o rezervaţie situată la o altitudine de 600-1370 m aflată pe malul stâng al râului Lepşa. Rezervaţia este un loc superb în care sălbăticia te cucereşte de la primul pas şi doar scările făcute de mâna omului (prezente din loc în loc) ce te ajută in ascensiunea către culmile împădurite trădează o prezenţă umană în zonă. Odată ajuns în vârf poţi admira întregul peisaj.
În centrul staţiunii Lepşa se află Mânăstirea Lepşa, mânăstire de maici, construită în anul 1789. O oază de linişte şi o poartă spre Cer. Simplitatea aşezământului, frumuseţea locaţiei şi liniştea ce ţi se imprimă în suflet trecând porţile acestei mânăstiri sunt lucruri unice ce merită traite cel puţin o data în viaţă. Curtea îngrijită cu multă dragoste şi pricepere de către măicuţe, cerdacul împodobit cu flori ăi imprejurimile pitoreşti te aduc mai aproape de Dumnezeu şi te vor face cu siguranţă să revii pe aceste meleaguri.
Un alt loc de vizitat este Păstrăvăria Lepşa, înfiinţată în anul 1955. Aici puteti afla tainele creşterii păstrăvului. Dupa ce aflaţi cum creşte păstrăvul, bucuraţi-vă de o friptură de păstrăv, fiindcă puteţi cumpăra. Tot în cadrul păstrăvăriei se află şi un restaurnat în care se serveşte mâncare din păstrăv. La o distanţă de 14 km se află tabăra şcolară Galaciuc, situată într-un cadru natural deosebit, la o altitudine de 700 m. De aici se pot observa cinci din cele şapte sate întemeiate de către feciorii Vrâncioaiei.
cazare@pensiunea-casablanca.ro
 

Telefon: 0741 041 330, 0767 870 865

 

Contacteaza prin email

 

Raporteaza acest anunt

 

867 vizite pentru acest anunt

ID anunt: 702

 
 
Copyright 2021 © inchirieriromania.ro
Adauga anunt | Adauga cerere | Termeni si conditii | Politica de confidendialitate | Sitemap | Contact