Inchiriere camera in Pensiunea Ovidiu din Adjud Vrancea

Categorie anunt: Inchirieri pensiuni

Publicat la data 20 Iul 2011, 14:09 de persoana juridica Pensiunea Ovidiu din Adjud

Contacteaza proprietarul la: 0723 048 544, 0745 832 686 intre orele 08:00 - 20:00 sau foloseste formularul de contact

Inchiriere camera in Pensiunea Ovidiu din Adjud Vrancea
Inchiriere camera in Pensiunea Ovidiu din Adjud Vrancea - Image 1Inchiriere camera in Pensiunea Ovidiu din Adjud Vrancea - Image 2Inchiriere camera in Pensiunea Ovidiu din Adjud Vrancea - Image 3Inchiriere camera in Pensiunea Ovidiu din Adjud Vrancea - Image 4Inchiriere camera in Pensiunea Ovidiu din Adjud Vrancea - Image 5Inchiriere camera in Pensiunea Ovidiu din Adjud Vrancea - Image 6Inchiriere camera in Pensiunea Ovidiu din Adjud Vrancea - Image 7Inchiriere camera in Pensiunea Ovidiu din Adjud Vrancea - Image 8Inchiriere camera in Pensiunea Ovidiu din Adjud Vrancea - Image 9Inchiriere camera in Pensiunea Ovidiu din Adjud Vrancea - Image 10

Chirie: 0 RON pe zi

Tip anunt: oferta inchiriere

Categorie: pensiuni

Locatie: Adjud (Vrancea)

Zona: Str. V. Alecsandri nr.1

Pensiunea este situata la 100m de E.85, in centrul Orasului Adjud, la jumatatea distantei dintre N.si S.Moldovei, într-o pozitie privilegiata fata de centrul orasului si gara.
Pensiunea noastra va pune la dispozitie camere duble si cu trei paturi, pentru a satisface toate cerintele dumneavoastra. Restaurantul nostru va ofera un cadru intim si elegant pentru a savura o gama larga de mâncaruri precum si specialitati culinare traditionale.
Clasificata la trei stele, pensiunea Ovidiu ofera oaspetilor care îi trec pragul servicii si facilitati de o calitate deosebita. Va invitam sa petreceti momente unice în confortul camerelor amenajate modern, care va vor face sa va simtiti ca acasa.
Pensiunea are in componenta 12 camere noi moderne, cu baie proprie, balcon la etaj, tv-cablu, conexiune internet wirless, din care 6 camere noi cu mobilier din lemn masiv.
Situata la jumatatea distantei dintre N. si S. Moldovei, Pensiunea Ovidiu va ofera tot ce aveti nevoie ptr a va revigora, fie ca sunteti in tranzit, fie la un campionat sportiv, fie vizitati locurile din imprejurimi, bogate in Istorie, Cultura, Statiuni Montane, Manastiri, Mina de sare de la Tg. Ocna, Crame, etc. Facilitatile oferite gratuit si raportul pret/calitate, fac de nerefuzat oferta noastra.
Obiective turistice si istorice ce se gasesc in zona si pot fi vizitate sunt:
- Mausoleul Marasesti, podul si stejarul din Borzesti, din vremea lui Stefan Cel Mare, Manastirea de maici Bogdana/Borzesti. Manastirea Almas/Piatra Neamt, Manastirea Sihastru/Ploscuteni. Barajul Bicaz, Cheile Bicazului, Barajele de pe Riul Siret, Mina de sare de la TG.OCNA si biserica sapata in sare, la 300m, Casa Memoriala George Enescu, Crame vechi, din zona viticola Vrancea, Vinuri omologate si recunoscute/medaliate, pe plan intern si international.
- Cele mai apropiate statiuni montane: Slanic-Moldova, Durau, Lacu Rosu, Lepsa, Gresu, Pastravaria de la Slanic si Lepsa.
e-mail: • office@pensiuneaovidiuadjud.ro
• cesovan@gmail.com
• cesovan@yahoo.com website: • www.pensiuneaovidiuadjud.ro
 

Telefon: 0723 048 544, 0745 832 686 (intre orele 08:00 - 20:00)

 

Contacteaza prin email

 

Raporteaza acest anunt

 

1021 vizite pentru acest anunt

ID anunt: 704

 
 
Copyright 2020 © inchirieriromania.ro
Adauga anunt | Adauga cerere | Termeni si conditii | Politica de confidendialitate | Sitemap | Contact