Inchiriere Orchestra Varga din Mures

Categorie anunt: Inchirieri artisti

Publicat la data 21 Iul 2011, 13:41 de persoana juridica Orchestra Varga

Contacteaza proprietarul la: 0748 618 215, 0753 995 692 intre orele 16:00 - 20:00 sau foloseste formularul de contact

Inchiriere Orchestra Varga din Mures
Inchiriere Orchestra Varga din Mures - Image 1

Chirie: 0 RON pe ora

Tip anunt: oferta inchiriere

Categorie: artisti

Locatie: Sangeorgiu de Mures (Mures)

Zona: Str. Izvorului nr 247

Orchestra Varga este o formatie de nunti, botezuri, banchete, formata din muzicieni profesionisti, solisti instrumentisti ai unor ansambluri muzicale de inalt nivel. Formatia are 30 de ani experienta in domeniu. Are in componenta sa:
Vioara, Orga, saxofon si solisti de muzica populara, solist de muzica usoara si DJ. Are in repertoriu cele mai frumoase piese din toate stilurile muzicale - de la Muzica Clasica, Cafe-Concert, Tango, Vals la muzica Dance, Latino, Jazz&Blues cat si repertoriu specific unei formatii de nunta - Folclor autentic romanesc, maghiar, tiganesc sau muzica lautareasca. Orchestra Varga poate fi considerata orchestra ideala pentru un eveniment corporat (receptie, dineu) cat si pentru un eveniment privat oferind: muzica de nunta, botez, muzica de petrecere romaneasca. Evenimentul sau nunta la care participa, devine in acelasi timp un spectacol de inalta tinuta artistica, dar si un prilej de petrecere, dans si voie buna.
De-a lungul timpului, au avut onoarea si placerea de a canta in diferite ipostaze, atat in cadrul unor evenimente publice cat si private.
Oriunde am concertat, in tara sau strainate, prestanta noastra a fost una de succes, primind aprecieri constante si unanime.
Pentru a raspunde in totalitate cerintelor unui eveniment de calitate, Orchestra Varga colaboreaza cu artisti de prestigiu din toate domeniile muzicii, inclusiv din muzica traditionala romaneasca, maghiara si tiganeasca.
Serviciile de sonorizare pot fi prestate de orchestra sau DJ. La cerere putem oferi si decoruri de sala, staroste, bucatar.
Iuliu Varga, violonistul formatiei Varga provine dintr-o mare familie de muzicanti, el cantand impreuna cu feciorii lui la diverse petreceri, nunti si evenimente de familie. Are un talent deosebit in a imbina jocurile romanesti cu cantece unguresti si tiganesti.

 

Telefon: 0748 618 215, 0753 995 692 (intre orele 16:00 - 20:00)

 

Contacteaza prin email

 

Raporteaza acest anunt

 

1114 vizite pentru acest anunt

ID anunt: 716

 
 
Copyright 2023 © inchirieriromania.ro
Adauga anunt | Adauga cerere | Termeni si conditii | Politica de confidendialitate | Sitemap | Contact