Inchiriere Formatia Siminica din Bacau

Categorie anunt: Inchirieri artisti

Publicat la data 13 Iul 2011, 13:47 de persoana juridica Formatia Siminica

Contacteaza proprietarul la: 0744 378 598, 0721 258 805 intre orele 16:00 - 20:00 sau foloseste formularul de contact

Inchiriere Formatia Siminica din Bacau
Inchiriere Formatia Siminica din Bacau - Image 1Inchiriere Formatia Siminica din Bacau - Image 2Inchiriere Formatia Siminica din Bacau - Image 3Inchiriere Formatia Siminica din Bacau - Image 4

Chirie: 0 RON pe ora

Tip anunt: oferta inchiriere

Categorie: artisti

Locatie: Bacau

Zona: oriunde doriti

Una din cele mai cunoscute formatii de muzica de petrecere, din zona Moldovei si mai ales din Bacau, formatia Siminica are in componenta doua voci de exceptie si instrumentisti de valoare cu o bogata experienta in activitatea lor, care speram din toata inima sa ajunga la sufletul celor ce ne indragesc cantecele.
Avem peste18 ani de experienta cumulata in toate tipurile de petreceri: show, dinning room, petreceri private, nunti si botezuri, petreceri de firma, revelioane, emisiuni tv la diferite posturi de televiziune : Favorit , Etno , TV Bacau etc.Pe langa toate acestea seara de seara ne-am desfasurat programul in mai multe restaurante cu traditie din Bacau cum ar fi : Rest. Bistrita,Rest. Miorita, Rest. Corso , Rest. Tic Tac, Rest. Voltera, etc. si prezent la Rest. Curcanul de Aur .
Standardele foarte ridicate din aceste locatii ne-au format ca echipa
Succesul organizarii unui eveniment deosebit implica pe langa profesionalism si o prezenta artistica deosebita. Formatia SIMINICA este o formatie cu traditie in muzica usoara, populara si de petrecere pentru toate evenimentele si toate gusturile. Spre deosebire de alte soliste care vin doar pentru o ora sau doua , solista formatiei Eusebia Asimine Siminica e cu dumneavoastra de la inceputul petrecerii si pana la sfarsit.
Oferta noastra vine in intampinarea dumneavoastra, tuturor celor ce vor sa aiba o petrecere deosebita care sa reprezinte o alternativa oferind o atmosfera incantatoare perfect potrivita stilului petrecerii dumneavoastra, in care muzica de calitate si buna dispozitie vor garanta amintirea unor asemenea clipe.
Ne definim prin eleganta si bunul gust in materie de muzica si credem cu siguranta ca suntem alegerea perfecta pentru un eveniment reusit.
Sonorizarea noastra este dotata cu aparatura de ultima ora pentru orice fel de eveniment atat în interior cat si în aer liber.
Desi activam cu precadere in Bacau la cererea dumneavoastra ne putem deplasa oriunde in tara si in strainatate.
Alegeti un super show muzical imbinat cu muzica de petrecere, muzica populara , pop si muzica lautareasca veche.


www.formatiasiminica.ro/
 

Telefon: 0744 378 598, 0721 258 805 (intre orele 16:00 - 20:00)

 

Contacteaza prin email

 

Raporteaza acest anunt

 

1109 vizite pentru acest anunt

ID anunt: 621

 
 
Copyright 2023 © inchirieriromania.ro
Adauga anunt | Adauga cerere | Termeni si conditii | Politica de confidendialitate | Sitemap | Contact