Inchiriere Goeleta Adornate

Categorie anunt: Inchirieri ambarcatiuni (plimbari)

Publicat la data 8 Aug 2011, 14:21 de persoana juridica S/V ADORNATE

Contacteaza proprietarul la: 0735 706 377, 0241 879 100 intre orele 08:00 - 20:00 sau foloseste formularul de contact

Inchiriere Goeleta Adornate
Inchiriere Goeleta Adornate - Image 1Inchiriere Goeleta Adornate - Image 2Inchiriere Goeleta Adornate - Image 3Inchiriere Goeleta Adornate - Image 4Inchiriere Goeleta Adornate - Image 5Inchiriere Goeleta Adornate - Image 6Inchiriere Goeleta Adornate - Image 7Inchiriere Goeleta Adornate - Image 8

Chirie: 0 RON pe ora

Tip anunt: oferta inchiriere

Categorie: ambarcatiuni (plimbari)

Locatie: Constanta

Zona: Croziere in Marea Neagra

La 50 de ani de la lansarea la apă, goeleta Adornate,cel mai luxos velier turistic de pe Marea Neagră a reluat sezonul croazierelor estivale.
Începând de luni, 4 iulie, goeleta Adornate, proprietatea companiei Grup Servicii Petroliere(GSP) și operată de hotelul Vega din Mamaia, primul hotel de pe litoralul românesc aliniat standardului european Eco Hotel Management System, este acostată în Portul Constanța , de unde va efectua coraziere pe Marea Neagră, pentru turiști.
Potrivit directorului general al Vega Turism, Gelu Enciu, serviciile oferite sunt complete, ambarcațiunea efectuând două tipuri de croaziere: cu traseru standard, pe destinațiile Sulina, Balcik sau Istanbul , dar și croaziere cu traseul stabilit de clienți. Tariful pentru o croazieră de 5 zile pe traseul Constanța-Odessa-Istanbul-Constanța cu velierul Adornate, este în funcție de numărul personaelor de la bord, minimul fiind de 12 pasageri și prețul ajungând la 1.249 euro, iar capacitatea maximă este de 18 persoane , caz în care valoarea scade până la 949 euro. Un alt traseu recomandat este cel pe ruta Constanța – Balcik și retur, care se realizează în 2 zile, iar prețul pentru un adult este de 459 euro, iar pentru copiii între 5 și 12 ani , 229 euro. Excursiile includ transportul către port, cocktail de primire la bord, meniu , ghid cu istoria orașelor străvechi situate pe țărmul mării, și o intruire teoretică în arta navigației cu vele.
Vasul a fost construit în Olanda, în anul 1961, inițial fiind proiectat și folosit ca navă de pescuit. În 1980 în urma unei reparații capitale, nava a fost transformată într-un velier de Clasa A, cu lungimea de 47 de metri, două catarge – cel mai înalt având lungimea de 35 de metri şi o suprafaţă a velaturii de peste 330 de metri pătraţi. Când nu navighează cu vele, vasul poate fi propulsat de un motor de 400 cp, marca Cummins, în ambele situaţii viteza de croazieră fiind de peste 8 noduri maritime. Goeleta dispune de 10 cabine, cu câte două paturi, salon de masă, bucătărie proprie, toate dotările necesare unui confort de lux pentru croaziere maritime de scurtă şi medie durată.
Maiestuoasa goeleta ce a incantat privirile tuturor proiectantilor ca fiind una dintre cele mai frumoase veliere construite vreodata este pregatita sa ii gazduiasca la bordul sau pe toti cei pasionati de aventura sau pe cei ce doresc sa experimenteze momente inedite.
” Vantul s-a pornit, ne indreptam spre largul marii! “

Ne puteti contacta la telefon: +4 (0) 241 879 100 sau pe adresa: sales@adornate.ro
www.adornate.ro

 

Telefon: 0735 706 377, 0241 879 100 (intre orele 08:00 - 20:00)

 

Contacteaza prin email

 

Raporteaza acest anunt

 

1124 vizite pentru acest anunt

ID anunt: 851

 
 
Copyright 2020 © inchirieriromania.ro
Adauga anunt | Adauga cerere | Termeni si conditii | Politica de confidendialitate | Sitemap | Contact