Iaht Canados (Bar - Muntenegru)

Categorie anunt: Inchirieri ambarcatiuni (plimbari)

Publicat la data 27 Mar 2013, 16:21 de persoana fizica Dorina Milian

Contacteaza proprietarul la: 0745782261 sau foloseste formularul de contact

Iaht Canados (Bar - Muntenegru)
Iaht Canados (Bar - Muntenegru) - Image 1Iaht Canados (Bar - Muntenegru) - Image 2Iaht Canados (Bar - Muntenegru) - Image 3Iaht Canados (Bar - Muntenegru) - Image 4Iaht Canados (Bar - Muntenegru) - Image 5Iaht Canados (Bar - Muntenegru) - Image 6Iaht Canados (Bar - Muntenegru) - Image 7Iaht Canados (Bar - Muntenegru) - Image 8

Chirie: 3000 EUR pe zi

Tip anunt: oferta inchiriere

Categorie: ambarcatiuni (plimbari)

Locatie: Bucuresti

Zona: Bar - Muntenegru

Pentru petrecerea unor zile de vacanta intr-un mod deosebit de placut, va oferim posibilitatea inchirierii, pentru cateva zile sau o perioada mai mare, unui iaht modern care combina tehnologia de ultima ora cu traditia si eleganta, oferind un nivel de comfort, lux, sigurata si incredere.
Iahtul dispune de 4 dormitoare.Unul dintre ele (master) dotat cu pat dublu si cabina dressing, un altul (VIP) care are in dotare un pat dublu si inca unul sigle. Celelalte 2 dormitoare au 2 paturi simple si posibilitatea deschiderii a inca unui pat deasupra. Fiecare cabina are televizor, wc, si cabina de dus proprie. Livingul dispune de un coltar spatios, o masa rotunda extensibila, iar bucataria este echipata cu tot ce este necesar, inclusiv masina de spalat vase.
La prova mai exista un coltar unde se poate lua micul dejun sau masa. Pe punte exista un spatiu generos dotat cu frigider, 2 grill-uri, spatiu suficient pentru o petrecere sau plaja. Iahtul are in dotare diferite unelte de pescuit si o barca cu motor, foarte rapida.
Pentru cei care vor sa iasa in larg, serviciile skipper-ului, si al unei persoane care sa pregateasca masa si sa serveasca sunt cuprinse in pretul de inchiriere.
Motorina si cheiajul nu intra in pretul chiriei.
Iahtul este ancorat in localitaea Bar, in Muntenegru.Zona in care se afla iahtul este deosebit de pitoreasca, pana acolo se poate ajunge fie cu avionul pana la Dubrovnic, de unde se continua drumul cu masina, fie cu masina inchiriata din localitati apropiate cum ar fi orasele Tivat sau Potgorita, aceasta fiind la numai 1 ora de mers cu masina pana la Bar.
Se poate face o inchiriere pornind de la cateva zile pana la cateva saptamani. Chiria pleaca de la 3000 euro/zi, sau 20000 euro/saptamana. Se depune la inchiriere si o garantie de 5000 de euro.
Aceasta persoana nu doreste sa fie contactata de catre agenti comerciali.
 

Telefon: 0745782261

 

Contacteaza prin email

 

Raporteaza acest anunt

 

920 vizite pentru acest anunt

ID anunt: 1707

 
 
Copyright 2020 © inchirieriromania.ro
Adauga anunt | Adauga cerere | Termeni si conditii | Politica de confidendialitate | Sitemap | Contact