Inchiriere Cabana IZA din Maramures

Categorie anunt: Inchirieri pensiuni

Publicat la data 23 Iun 2011, 18:28 de persoana juridica Pensiunea Cabana IZA din Maramures

Contacteaza proprietarul la: 0262 331 212, 0727 202 137 intre orele 08:00 - 20:00 sau foloseste formularul de contact

Inchiriere Cabana IZA din Maramures
Inchiriere Cabana IZA din Maramures - Image 1Inchiriere Cabana IZA din Maramures - Image 2Inchiriere Cabana IZA din Maramures - Image 3Inchiriere Cabana IZA din Maramures - Image 4Inchiriere Cabana IZA din Maramures - Image 5Inchiriere Cabana IZA din Maramures - Image 6Inchiriere Cabana IZA din Maramures - Image 7Inchiriere Cabana IZA din Maramures - Image 8

Chirie: 100 RON pe zi

Tip anunt: oferta inchiriere

Categorie: pensiuni

Locatie: Baia Mare (Maramures)

Zona: Loc Barsana

Cabana Iza *** Barsana, situată la doar 200 m de Mânăstirea Bârsana - unul din cele mai importante obiective turistice din Maramureş-, va invită să petreceţi vacanţele dumneavoastra într-o atmosferă de o incarcata traditie maramuresana. Ospitalitatea gazdelor, calitatea serviciilor turistice promovate si o bucatarie traditionala reprezinta cartea noastra de vizita.
Cabana Iza *** are 7 camere cu tv si baie proprie , din care 4 a cate 2 locuri , iar celelalte 3 au un pat suplimentar.In total dispunem de un numar de 17 locuri de cazare. Mai amintim si de o sala de mese amenajata rustic cu o capacitate de 40 de persoane si o terasa de 24 locuri, spatii verzi imprejmuite de un gard autentic maramuresan, din nuiele. . Mai multe detalii despre Cabana Iza *** , cu poze si cu alte date le gasiti pe www.izamaramures.ro
Arhitectura cladirilor Cabanei Iza*** imbina linia rustica cu elemente moderne, pentru a oferi clienţiilor noştri tot confortul de care au nevoie.
Vacanţele dumneavoastra pot fi însufleţite prin organizarea unor seri folclorice, de şezători, de concerte de colinzi, ori de demonstraţii ale unor vechi meştesuguri populare- precum sculptura în lemn şi tesutul obiectelor decorative- sau ale porturilor tradiţionale, de picnicuri organizate în mijlocul naturii si de plimbări cu sania sau căruţa trasă de cai.
Din preparatele traditionale , amintim aici carnati de casa, cartabosi ,jumari, toba, mamaliga cu magiun, iahnie de fasole cu afumatura de Maramures, ,tocana cu branza de oaie, cotlete osenesti, ciorba de fasole boabe, ciorba ardeleneasca, ciorba de perisoare de Maramures, fasole facaluita.
Numar total de locuri: 17
Pret: Camera 6 - dubla, matrimoniala cu baie proprie: 100 lei/zi
Camerele 2,7 - dubla, twin cu baie proprie: 100 lei/zi
Camerele 1,3,4,5 - tripla cu baie proprie: 110 lei/zi
Pranz: 20 lei/pers
Cina> 20 lei/pers.
Facilitati: cada de dus, televizor color, cablu tv, telefon, camera nefumatori, camere izolate_fonic, frigider, restaurant, receptie 24h, terasa, gradina, incalzire centrala pe lemn.
 

Telefon: 0262 331 212, 0727 202 137 (intre orele 08:00 - 20:00)

 

Contacteaza prin email

 

Raporteaza acest anunt

 

1493 vizite pentru acest anunt

ID anunt: 451

 
 
Copyright 2024 © inchirieriromania.ro
Adauga anunt | Adauga cerere | Termeni si conditii | Politica de confidendialitate | Sitemap | Contact