Inchiriere ambarcatiune

Categorie anunt: Inchirieri ambarcatiuni (plimbari)

Publicat la data 1 Iun 2011, 10:44 de persoana fizica DELTA RAV TURISM SRL

Contacteaza proprietarul la: 0744527774 intre orele 09:00 - 17:00 sau foloseste formularul de contact

Inchiriere ambarcatiune
Inchiriere ambarcatiune - Image 1Inchiriere ambarcatiune - Image 2Inchiriere ambarcatiune - Image 3Inchiriere ambarcatiune - Image 4Inchiriere ambarcatiune - Image 5Inchiriere ambarcatiune - Image 6Inchiriere ambarcatiune - Image 7

Chirie: 1 EUR pe ora

Tip anunt: oferta inchiriere

Categorie: ambarcatiuni (plimbari)

Locatie: Tulcea

Zona: PONTON

Nava RNR3 este o ambarcatiune ideala pentru Delta Dunarii datorita pescajului mic,formei de constructie,cu dimensiuni generoase,care va poate oferi pentru maxim 12 persoane posibilitatea plimbarii(pescuit vanatoare etc) cazarii si a meselor cu specific pescaresc si nu numai,preparate in bucataria proprie.Ambarcatiunea a fost imbunatati in urma accesarii unui program Sapard prin modernizarea bucatariei,bailor,placarea peretilor cu pluta naturala,mobilier din lemn de esenta tare si nu in ultimul rand dotarea cu motor Volvo penta de 225 CP nou. Personalul navei e compus din doua persoane: comandant si bucatareasa care va stau la dispozitie pentru a va oferi un sejur cat mai placut.

Nava RNR3 este structurata dupa cum urmeaza:

-puntea I : 3 dormitoare cu cate 2 paturi ; 1 dormitor cu pat dublu ; salon pentru 12 persoane care poate fi folosit si ca dormitor pentru 4 persoane.
-puntea II : postul de comanda cu dormitor pentru echipaj ; bucatarie complet echipata ; terasa acoperita cu masa 12 persoane care se poate inchide integral cu prelata din dotare.
Din dotarile ambarcatiunii amintim: sonar,statie radio(comunicare cu autoritatile portuare), lada congelator, frigider,generator curent,aer conditionat,centrala termica(apa calda,incalzire),tv,dvd,antena satelit.La solicitarea clientilor pot fi luate 2 ambarcatiuni de 5 persoane fiecare(rame/motor) si o ambarcatiune rapida cu motor de 50 CP.
 

Telefon: 0744527774 (intre orele 09:00 - 17:00)

 

Contacteaza prin email

 

Raporteaza acest anunt

 

943 vizite pentru acest anunt

ID anunt: 193

 
 
Copyright 2019 © inchirieriromania.ro
Adauga anunt | Adauga cerere | Termeni si conditii | Politica de confidendialitate | Sitemap | Contact